Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan

. . . . som att man var i Skottland.

Hej!
Jag och min kompis var och spelade Er bana. Ingen av oss hade hört talas om banan innan men vi valde den eftersom den var med i golfhäftet. Normalt brukar vi titta efter banbilder på hemsidorna när vi spelar på nya banor men den här gången chansade vi.

Jag har spelat många banor i Sverige, också i Spanien och t.o.m. St Andrews Old Course.  
Jag måste meddela Er att jag håller Er bana oerhört högt, fantastiskt roliga hål blandat med naturupplevelser (kor nära fairway/green).

Jag minns ett väldigt vackert par 5 hål som gjorde att det kändes som att man var i Skottland. Fairway på 17:e var underbar, som att gå på en madrass.

Så tack för en härlig golfrunda!Här är fler skriftliga kommentarer från besökare:

-  Mycket bra övernattning med ström för husvagn och husbil.

-  Mycket välvårdad och fin bana.

-  Fantastisk bana. Banpersonalen skall ha all kredit. Samtliga greener - wow! Fairways - wow! Strålande väder bidrog till en trevlig golfrunda och ett välkomnande och vänligt bemötande gav ytterligare pluspoäng! Jag kommer att besöka den banan igen och också rekommendera den.

-  Mycket fint skick på banan.

-  Västra Sveriges bästa greener och fairways, mycket golf för pengarna.

-  Hårt och sandigt, precis som jag vill ha det, väldigt fina greener.

-  Vädret var kallt och eländigt och spelet gick inget vidare.... men Vårgårda Golfklubb är väl värt ett besök. MYCKET fin bana.

-  Jag och vänner återkommer till Vårgårda under vår och höst. Har fantastiska fairways och greener. Alltid i bra skicka även tidigt och sent på året.

-  Mycket fin och trevlig bana i utmärkt skick!!

-  Mycket trevlig bana, lite långt mellan hålen, men med den vackra naturen gjorde det inte så mycket. Fantastiska greener, speciellt med tanke på att det bara är maj ännu.

-  Trots mängder av regn dagarna före, var banan näst intill perfekt.

-  Helt underbar golf bana kanon skick. Torr och fin trots att det regnat nästan hela veckan!! Greenerna kanon snabba som bara den.

-  Underbara vyer på banan.

-  Fantastiskt fint skick. Lite långt att gå mellan hålen på sista nio samt det att man får korsa vägen drar ner betyget lite, men allt som allt kanonfin bana. Varierande och trixig första gången. Blir fler gånger vi spelar där.

-  En mycket trevlig bana i superskick. Omväxlande bankaraktär och ett trevligt bemötande.

-  Vädret var uselt, kallt och regnigt men det kan inte klubben rå för. Spelet var desto bättre och förvånansvärt bra för de omständigheterna. Vi kommer garanterat tillbaka!

 

Senast publicerad: 171214 | Powered by SiteSmart