Ny Golfterminal + Info

1 mars 2019
Hej alla medlemmar, 
 
Den nya golfsäsongen har precis börjat och golfbanan har öppnat. Som ni alla känner till kan väderleken vara nyckfull så här års, så med kort varsel kan Calle bli tvungen att stänga banan. Håll utkik på hemsidan vad som gäller för banans öppettider. 
 
Kansli och reception kommer att öppna mera permanent från den 15 mars. För gällande öppettider hänvisas även detta till hemsidan. 
 
En ny golterminal har installerats och denna finns tillgänglig innanför entrén till klubbhuset. I terminalen kan du utföra bokningar av starttider, anmälan till tävlingar, skriva ut scorekort m.m. Gäster kan anmäla sin ankomst samt betala greenfee m.m. Golfterminalen kommer att vara i full gång från och med vecka 12 (18/3 och framåt) då skrivaren till terminalen blir installerad och betalningsfunktionen aktiverad. Tillsvidare kan du till exempel använda golfterminalen för bokning av starttider och anmäla ankomst för spel. Du loggar in med GolfID och ditt lösenord. På touchskärmen kommer det upp olika menyer som är lättförståeliga och användarvänliga. 
Golfterminalen bli ett bra service komplement när kansli/reception är obemannat. 
 
Med vänliga hälsningar / Kansliet Vårgårda GK.