PRO Sökes

1 februari 2024

Vårgårda Golfklubb letar efter en passionerad och engagerad Entreprenörstränare inför 2024!

Klubben är känd för sina fantastiska förhållanden och långa golfsäsong tack vare de torra spelytorna. Vi har en tidig start på våren och avslutar sent på hösten med ordinarie greener.

Vi är entusiastiska över att fortsätta att erbjuda högkvalitativ träningsverksamhet och söker nu en tränare som vill vara med och driva detta framåt. Ditt uppdrag kommer vara att inte bara leda och utveckla juniorverksamheten, utan också att inspirera genom att hålla nybörjarkurser, specialkurser och privatlektioner.

Vår toppmoderna svingstudio, som sträcker sig över 90 kvadratmeter, är redo att välkomna dig året runt. Här finns en imponerande Trackman 4-simulator, golfverkstad och Custom-Fitting för att ge våra medlemmar och gäster en unik upplevelse.


Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar att:
● Driva och inspirera till tillväxt inom träningsverksamheten på Vårgårda GK
● Skapa och erbjuda ett attraktivt kursprogram för både medlemmar och gäster
● Förädla junior- och elitverksamheten till nya nivåer av framgång

För att passa perfekt in i rollen ser vi gärna att du har påbörjat eller genomfört TAU eller HTU hos PGA. Vi ser med glädje fram emot att höra från dig och uppmuntrar dig varmt att skicka in din ansökan till info@vargardagolf.se senast den 29 februari 2024. Intervjuer och möten sker löpande under processen med tillträde enligt överenskommelse.

Gör dig redo att vara en inspirationskälla i vårt dedikerade team på Vårgårda Golfklubb och vara med och forma framtiden för vår träningsverksamhet!