Vårgårdas Pro

Mitt namn är Hugo Erlandsson, från 2021 jobbar jag på Vårgårda GK och driver träningsverksamheten på klubben. 2020 började jag arbeta som golftränare kombinerat med min spelarkarriär på den nordiska proffstouren. Jag genomgick då TAU (Tränar Assistent Utbildningen) och har under föregående säsong funnit en enorm kärlek i att undervisa och förmedla ut golfens alla konster vidare. Under 2021 kombinerar jag mitt Head pro uppdrag på Vårgårda läser jag vidare på HTU (Högre Tränarutbildning)

Visionen är att komma i gång med en träningsverksamhet på klubben som erbjuder något för alla golfare oavsett nivå eller tidigare erfarenheter från golfen. Jag ser en enorm potential i klubben och hoppas tillsammans med Peter och det övriga gänget på klubben, kunna erbjuda en attraktiv träningsmiljö för er medlemmar där vi både tränar golf på ett trevligt sätt och fortsätter utvecklas tillsammans som golfare.

Jag kommer hålla till på klubben de flesta dagar i veckan i mitt krypin på andra våning i klubbhuset om ni inte finner mig ute på området. Utskick med anmälningar till både junior träning och vuxengrupper kommer komma inom en snar framtid.

Vill ni boka en lektion redan nu eller höra mera om träningsverksamheten över säsongen är det bara att höra av sig!

Hugo Erlandsson

info@hugogolfacademy.se

076-349 50 85