Medlem

Välkommen att bli medlem i Vårgårda Golfklubb.

Vi är en ung golfklubb med en fantastisk golfbana där det finns gott om tider för härliga golfrundor. Vi har plats för många flera medlemmar och vi är en av de klubbar som ökar mest i vår region. Ansökan om medlemskap kan göras via kontaktformuläret nedan eller via medlemsansökan som Du kan få hemskickat via e-post. Det går även bra att hämta ansökan i vår reception när denna är öppen.

Oavsett vilken medlemskategori Du önskar ska medlemsansökan lämnas in. Efter vi fått Din ansökan lägger vi upp Dig i vårt medlemsregister och utfärda en faktura som skickas till Dig via e-post eller vanlig postgång. Vi försöker behandla Din ansökan så fort som möjligt. Var vänlig notera att Du inte kan fylla i ansökan om medlemskap och betala direkt för Ditt medlemskap över disk i receptionen. Faktura måste utfärdas av oss innan betalning kan ske.

Vi erbjuder en golfbana som alltid är fantastisk kondition med snabba fina greener. Det ligger på sand vilket gör att den alltid är torr och fin. Det  gör också att vi oftast har en spelsäsong från mars – december, vilket är 2-3 månader längre än andra banor.

Vi får mycket beröm för vårt trevliga bemötande i receptionen och det är viktigt för oss att alla ska känna sig välkomna och trivas på Vårgårda Golfklubb.

Skicka in medlemsansökan här